Thuis

Zhuzhou ruili tools CO.,LTD. Kwaliteitscontrole

Goede productkwaliteit, snelle levering, goede de diensthouding!

—— Vreugde

Als uw producten, moet u volgende tijd opnieuw kopen. Groot, dank u.

—— David

Hier is verkregen, zijn de productprestaties stabiel, betrouwbaar!

—— het voorjaar

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
WIJ ZIJN EEN PROFESSIONELE WOLFSTOF CARBIDE FABRIKANT UIT CHINA

Vuili Carbide onderneemt zijn eigen R & D en productie van hardmetalen en carbide onderdelen assemblages, en exporteert ook lege en afgewerkte hardmetaalproducten naar Noord-Amerika, Europa en Zuid-Afrika en Zuidoost-Azië en zo verder.

Met geavanceerde faciliteiten en topteams heeft ons bedrijf allerlei soorten en maten hardmetaalproducten, waaronder hardmetalen staven, hardmetalen platen, hardmetalen kogels en niet-standaard hardmetalen onderdelen. We zijn er trots op dat onze wolfraamcarbide-producten op grote schaal worden gebruikt in de volgende gebieden, mechanische afdichtingen, olie- en aardgasindustrie, nieuwe energie, militaire industrie, lucht- en ruimtevaart, auto-onderdelenindustrie, staalsmelterijen, mijnbouw, chemische industrie.

Vuili Carbide is een gepassioneerd innovator in de wolfraamcarbide-industrie. We zijn scherp gericht op het benutten van onze geavanceerde engineering- en productietechnologie om zowel gestandaardiseerde als op maat gecementeerde hardmetaalonderdelen aan onze wereldwijde klanten te leveren. Door onze rijke marktervaring leveren wij op maat gemaakte, uitgebreide oplossingen om u te helpen bij het aangaan van uw zakelijke uitdagingen en het optimaal benutten van uw marktkansen.

Voor Vuili carbide is duurzaamheid een woord dat kan worden gebruikt om onze zakelijke relaties te beschrijven, omdat we onze klanten waarderen en consequent waarde aan hen leveren. Daarom zijn we verheugd over het vooruitzicht van het aangaan en bevorderen van een wederzijds voordelige langetermijnrelatie met u en uw bedrijf en wij verheugen ons op dat begin.

Streng kwaliteitscontrolesysteem:

Controleer nicks voor alle producten

Om goede blades aan klanten te leveren, zullen we alle producten controleren om te zien of er sprake is van nicks.

KENNY-producten worden strikt gecontroleerd gedurende 20 inspectieprocessen, van poeder tot voltooid. We kunnen onze kwaliteit behouden en verbeteren en zijn erg blij te horen dat klanten tevreden zijn met KENNY gestabiliseerde producten.

Certificaten
 • Zhuzhou ruili tools CO.,LTD.

  Standaard:Certificate Approval

  Aantal:10113Q12413ROM

  Uitgiftedatum:2016-12-04

  Vervaldatum:2019-12-03

  Scope / Range:Production of Carbide Blades

  Uitgegeven door:Beijing Zhongliantianrun Certification Center

 • Zhuzhou ruili tools CO.,LTD.

  Standaard:Business license

  Aantal:91430202687437830N

  Uitgiftedatum:2009-05-05

  Vervaldatum:2029-05-04

Contactgegevens
Zhuzhou ruili tools CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Liu

Tel.: 86-731-22758299

Fax: 86-0731-22758585

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)